čtvrtek 8. ledna 2009

Kepler track

V Hokitice se s Edaskem po Vanocich rozchazime – on jede jezdit tezkou vodu (s Medvedem, Kosmikem), ja presedam do auta ke Krosakum a vyrazime po vlastni ose.

Jedeme dal na jih. Zastavujeme v Te Anau, nastupnim meste na Kepler track. Dva dny cekame, nez se pocasi umoudri – Krosak vybaluje svuj prut, casto nahazuje a nikdy nic z te vody netaha…


Vyrazime na cestu – prvni noc kempujeme u jezera. Vecer na sebe natahujeme vse dostupne, radi tam sandflye, mrchy kousave. V noci je veselo – napadaji nas possumove. Krosak z nich bude mit zbytek zajezdu divoke sny (hazi po nem casto kameny…)))

Stoupame dve hodiny sviznym tempem. Dostavame se nad pasmo bushe, v tuto chvili mame jeste pekne vyhledy.

To jsem ja - fascinuji me jejich dokonale chodnicky k horizontum...


Alpska cast trecku – byla by urite moc pekna, kdyby SAKRA!!! porad neprselo, nefunelo a nebyla mlha… Jako Marketa vypadame vsichni – zmokli a zmrzli. Jsem ale nezdolny optimista – me se to moooc libilo (ty vyhledy by nas moc zdrzovali – ten den jsme dle planu meli byt na caste cca 10hod. Ubehli jsme to ale rychleji…).


Muturau hut u nadherneho jezera. Sem se dostaveme po celodennim pochodu bushi podel reky.


Jezero u Shallow Bay campu. Tady spime. Sem, Edo, musime na ty seakajaky!!! Je to tam uplne nadherne, puste, spousta ostrovu...




Navrat do Te Anau. Stastni za pristresek susime (za vytrvaleho deste...).






Žádné komentáře: