středa 15. dubna 2009

Po praci je vzdy krasne

Po prijemnych trech tydnech prace v balirne jablek, odpocinuti od neustaleho cestovani, vyrazime dal na cesty, spis tedy zpet na severni ostrov.

Toto je prvni faze trideni jablek na pase, vsichni jsou tak zazrani do trideni, ze nezvenou za 12 hodin prace oci od jablek.

Effky pozice byla u jednoho z mnoha takovych to pasu, u kterych se jeste tridi spatna jablka a davaji se do podavanych plat. Ja jsem nasledne plata daval do krabic a rovnal na palety.

Lily z Vanuatu, chteli jsme ji vyfotit pri praci, ale jak videla fotak postavila se do pozoru a zacala se usmivat. Pracovala casto vedle Effky, moc anglicky neumela, ale sranda s ni byla.

Pri velikonocnich trzich jsme si byli poslechnout kapelu z Vanuatu, ladilo jim to fakt paradne. Uprostred stoji nase sefka z prace Valeri. Byla k nam zlata, mela rada Cechy - vykladala, jak byla na mesic v CR v Roznove pod Radhostem - vyslovit jmeno tohoto mesta ji opravdu neslo.

Dabel hrajici na drevenou kostku, jinak se tenhle chlapek nedal popsat. Pomoci drevene tyce, kterou drzi v ruce, ladil potrebny ton a druhou brnkal do rytmu.

Žádné komentáře: