úterý 2. prosince 2008

Nas bezny den

Toto je zaznam urceny predevsim pro mou maminku, ktera nas neustale zasypava dotazy typu A jite poradne?, Mate kde varit?, Odpocinete si nekdy?.... Tak par obrazku pro uklidneni techto starosti: Nase nedelni snidane - zadny spech a stolek plny jidla...Bydleli jsme zrovna v chate u Sue, cely vikend volny a tak jsme si uzivali.

Nedelni vareni - tak takhle jsem nevarila ani v Praze. Tady si uz i s okolnima farmarkama vymenujeme recepty. Sue jsem musela naucit varit gulasovku...

Pozor - nase auto nejenze uz ma dokonalou loznici se zaclonkami (vse ladeno do namornicke modri...), ale ted uz ma i dokonaly dolby sound. Eda zapojuje nove zakoupene repraky, aby hudba byla slyset dobre i venku...

Adventni venec - z materialu, ktery vyvrhla sopka... Mekke pemza kameny jsou zaklad, jde z nich sochat a dokonce i plavou na vode.
A na zaver nedelni vychazka na Pukahill, na ktery kazdy den ze zdola zirame. Vybehli jsme nahoru i s batohama a piknikovyma kosema, zustali jsme pres noc a pozorovali hvezdy (videli jsme asi 4 a pak se totalne zatahlo ((( ).

Žádné komentáře: